Ronald Derks

Manager | Adviseur | Trainer | Coach | Spreker | Auteur

Nieuwe uitdaging

De wereld lijkt soms stil te staan, maar draait toch door. Vandaag kan ik met veel plezier en trots melden dat ik de nieuwe directeur Samenleving & Veiligheid van de Gemeente Delft ben. De laatste maanden heb ik deze rol al als waarnemer met plezier mogen invullen. Na een aantal leuke en toch ook pittige selectiegesprekken voor de permanente positie is de keuze op mij gevallen en daar ben ik erg blij mee.

Ik realiseer me dat het geen vanzelfsprekendheid is om een functie als deze in een geweldige stad als Delft, de stad waar ik woon en leef, te mogen vervullen. Ik kijk er naar uit om met de Delftenaren, mijn collega’s in het directieteam, het bestuur, de mensen van Samenleving & Veiligheid en ook de andere Delftse ambtenaren de komende jaren mooie dingen voor elkaar te krijgen in de stad en regio.

Nu eerst de volle aandacht op de gevolgen van het Coronavirus. Als directeur meteen een vuurdoop, want alles gaat in de hoogste versnelling en de situatie is ongekend in intensiteit, impact en omvang. Het is goed te zien dat mogelijke omstandigheden vaak het beste in mensen naar boven halen. Zoveel collega’s leveren fantastisch werk en het maakt me trots daar deel van uit te maken! Het komt goed met Delft, en ook met de rest van Nederland en daarbuiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *