Ronald Derks

Manager | Adviseur | Trainer | Coach | Spreker | Auteur

Fight racism

Vandaag is Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie. Of als je liever spreekt over waar je vóór bent: de dag van diversiteit en inclusie. Bij Anti Discriminatie Bureau RADAR hebben veel mensen zich de afgelopen maanden flink ingespannen om op verschillende manieren op allerlei plekken in het land activiteiten te organiseren om hier bij stil te staan en bij te dragen aan meer bewustwording (en hopelijk ook gedragsverandering waar nodig).

Gelet op de huidige situatie in het land zijn deze activiteiten volkomen terecht afgelast, maar dat maakt het thema niet minder belangrijk en relevant. Gelukkig zijn meerdere mensen op één fysieke plek niet per sé nodig om de boodschap uit te dragen. Inclusie begint bij jou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *