Ronald Derks

Manager | Adviseur | Trainer | Coach | Spreker | Auteur

Fotoshoot Managementboek Magazine

Wees gerust! Er zijn ook foto’s waarop ik vriendelijk kijk en lach 🙂 Samen met Bas van Leeuwen ben ik vanochtend gefotografeerd voor een interview over De Ideale Ambtenaar dat we met Managementboek.nl Magazine hebben gehouden. Leuk om te ervaren wat er allemaal gebeurt als je een boek uitbrengt. Verzoeken om interviews, uitnodigingen voor leuke gesprekken en dus ook een fotoshoot in een wat regenachtig en druilerig Den Haag.

In het magazine van volgende maand kun je het eindresultaat zien, net als het verhaal dat Bas en ik daar vertellen over hoe we met De Ideale Ambtenaar willen bijdragen aan een positieve beweging binnen de overheid.

30 thoughts on “Fotoshoot Managementboek Magazine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *